Viime vuonna aloittanut suomalaiseen kilpailulliseen pelaamiseen erikoistunut palvelu- ja uutissivusto suomiesports.fi vahvistaa rivejään uudella jäsenellä. Nyt kesäkuussa mukaan tuleva Sanni Rautiainen on kokenut pelaaja, joka omaa myös ammatillisen koulutuksen, jonka avulla suomiesports.fi edu-puoli, eli koulutusosio, tulee saamaan uusia palveluita.

Sanni lähestyi meitä toukokuussa ja varsin nopeasti löysimme yhteisen sävelen, millä pääsemme eteenpäin. Sanni tuo meille sellaisia taitoja ja osaamista, mitä meillä ei aiemmin ollut, ja minkä avulla voimme syksyllä 2021 tuoda aivan uusia palvelukokonaisuuksia saataville edu.suomiesports.fi sekä pro.suomiesports.fi sivustoille, aloittaa Suomiesports Oy:n toimitusjohtaja Kari Oksanen.

Tämän palvelukokonaisuuden lisäksi Sanni tulee myös tuottamaan sisältöä suomiesports.fi uutisosioon, jatkaa Oksanen.

Sannin historiasta löytyy mm. toiminta Adminina SFPL-faceit hubissa, ja tapahtumatyöntekijänä esports tapahtumatuottaja Ultimate Ability Entertainment Ltd -yrityksessä (Ulti esports).

–  Olen itse pelannut pienenä aluksi Playstationilla ja tietokoneisiin siirryin 2015. Peleistä tutuiksi tulivat FPS pelit, joista CS:GO peliä on tullut pelattua sellaiset 7000 tuntia. Pelasin myös ainoassa naisten CS-joukkueessa kilpailullisesti kansainvälisissä turnauksissa, kertoo Sanni itse.

– Olen muutenkin kiinnostunut esports-alasta ja sen kehittämisestä. Opiskelen parasta aikaa tuotantotalouden insinööriksi ja toiveena on löytää työpaikka pelialalla myös jatkossa.

Sanni tuo tullessaan oman lisänsä kunnianhimoa ja uutta energiaa suomiesports.fi tiimiin, ja tuotekehitys syksyn palveluiden julkaisemiseksi on jo aloitettu.

Lisäkysymyksiinne vastaamassa:

Kari Oksanen

Päätoimittaja SuomieSports.fi
Toimitusjohtaja Suomiesports Oy

No responses yet

    Vastaa