Tutkintonimike                          Bachelor of Business Administration

Koulutuksen laajuus                ammattikorkeakoulututkinto, 3,5 vuotta (210 opintopistettä)

Esports Business -koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvään kansainväliseen liiketoimintaan suuntautuneita koulutuksia koko maailmassa.

Elektroniseksi urheiluksi kutsuttu tietokonepelaamisen kilpalaji on noussut nopeasti suunnattomaan suosioon, ja sen lukemattomat bisnesmahdollisuudet on tunnistettu ja tunnustettu globaalilla tasolla suuryritystenkin toimesta. Kajaanin ammattikorkeakoulun Esports business -opinnot valmentavat juuri sinut operoimaan noilla tulevaisuuden räjähdysmäisillä bisnespelikentillä. Perusopinnoissa luodaan tarkka kuva liiketoiminnan perusprosesseista, kun taas syventävät ammattiopinnot tähtäävät itse elektronisen urheilun sidosryhmien toimintaan muun muassa kulttuurin, yhteisön, markkinoinnin ja strategian näkökulmasta.

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia erilaisissa kansainvälisen – ja kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä, ja se kasvattaa kykyjäsi suoriutua mestarillisesti elektronisen urheilun energisessä ja tehokkaassa liiketoimintaympäristössä. Yrittäjäksi ryhtymiseen kannustetaan katsomosta käsin monin eri tavoin, ja omaa yritystoimintaa on mahdollista harjoittaa oppimisyrityksen puitteissa jo opiskeluaikana.

Ota yhteyttä!

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Janus Pitkänen, lehtori    janus.pitkanen(at)kamk.fi

Lue lisää:  https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/AMK-koulutukset/Tradenomi-Esports-Business/3460e8b8-33e1-496d-8688-057886d11487