Suomi on yksi e-urheilun edelläkävijä maista ja meillä on mahdollisuus kouluttautua e-urheilun alalla. Elektronista urheilua voi opiskella Suomessa useissa eri oppilaitoksissa ja kansanopistoissa.

Valmentaudu eSports alan ammattilaiseksi

Hakuajat vaihtelevat riippuen koulutuksesta, tarkemmat tiedot löytyvät aina koulutuksen omilta verkkosivuilta. Me SuomieSports.fi sivustolla kerromme ja tiedotamme mahdollisuuksien mukaisesti eri opinahjojen tarjonnasta näillä sivuilla nyt ja tulevaisuudessa. Jos sivultamme puuttuu merkittäviä tietoja, laittakaa siitä meille infoa: gamer@suomiesports.fi osoitteeseen.

Oppilaitokset

HAMK Gaming Academy

Incoach

Kajaanin ammattikorkeakoulu eSports

Prakticum

Raahe eSports Academy

Sasky Esports

Mahdollisuudet lisääntyvät

Elektroninen urheilu eli e-urheilu on videopelien pelaamista kilpailullisesti. Laji on viime vuosina noussut ihmisten tietouteen ja kasvattanut suosiotaan, mutta tiesitkö, että kilpapelaamista voi nykyään opiskella myös Suomessa? Me suomiesports.fi sivustolla tulemma tekemään parhaamme näiden opiskelupaikkojen esille tuomisessa, sekä suomalaisen kilpa- ja ammattipelaamisen eteenpäin viemisessä.

Oletko pelaaja – saatko tuloja?

Oletko miten tähän asti hoitanut oman laskutuksesi? Oletko tehnyt verokortille? Jos tiedät, että siloin tällöin tulet tarvitsemaan tapaa tilittää itsellesi tuloja, me suosittelemme kevytyrittäjyyttä, ja siinä nimenomaan Laskuttamon palveluita, joiden kanssa meillä on sopimus.

Se auttaa sinua, ja samalla meitä – mieti!

Maksuttomat koulutukset/
Free courses

edu.suomieSports.fi:n oma peruskurssi eUrheilun liiketoimintaan

Maksulliset koulutukset / Courses with price

Tee sähköpostitilaus sivustolle

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset sivuston uusista artikkeleista.