Englantilainen Guild Esports, jonka rahoittajissa on mukana myös muuan ex-jalkapallotähti David Beckham, on aloittamassa uutta online palvelua tilauspohjaisesti eurheiluun.

Alussa akatemia tuo tarjolle ohjellmat Fortnitelle ja Rocket Leaguelle, ja tulossa ovat myös FIFA ja VALORANT pelit. Uudet pelaajat pääsevät ilmoittautumaan maksuttomaan 30 päivän testijaksoon, jonka jälkeen Guild Academy makksaa 4,99 puntaa kuukaudessa.

The Guild Academy nimeä kantava koulutus on tarkoitettu 11-vuotta täyttäneille pelaajille, ja jäsenyys mahdollistaa pääsyy pelien koulutusaineistoihin, turnauksiin sekä ns. gamplay analyyseihin, jotka ovat toteutettu Guildin omien asiantuntijoiden toimesta. Lisäksi jäsenyys antaa mahdollisuuden henkilökohtaiselle koulutukselle ja ohjeille.

Akatemian oma tiedoite kertoo, että ohjelman tarkoituksena on luoda pelaajille heidän omien ”mittojensa” mukaiset ja personoidut kehityspolut. Guild on kertonut, että tämä alusta on ensimmäinen askel kohti perinteisen urheilun jo nyt mahdollistamaa ”urapolkua”.

Guild Esportsin hallituksen puheenjohtaja Carleton Curtis kertoi, että viime vuosina englantilaiset ovat huomanneet Guildin pystyvän tuottamaan lahjakkaita joukkueita eri eurheilu peleihin. The Guild Academy kuvastaa Guildin tulevaisuuden visioita ja tulee sisältämään tähän mennessä kokonaisvaltaisimmin koulutusalustan mitä eurheilu on nähnyt, henkilökohtaisine opastuksineen.

Osana akatemian path-to-pro eli matkallla ammattilaiseksi ohjelmaa, Guild Academyn pelajaat voivat saada pääsyn myös organisaation omaan fyysiseen harjoittelutilaan sekä bootcampeille että LAN turnauksiin.

Koulutuksen ohessa Guild Academy perustaa myös Parents Centre, eli osan, missä koulutetaan myös pelaajien vanhempia eurheilusta. Jokainen 8-15 vuotias pelaaja tarvitsee vanhempansa hyväksynnän koulutukseen pääsemiseksi.

Guild Akatemien pääsponsorina on Subway.

Mitä uutta ajatuksia tulevaisuuteen?

Monesti sitä etsii kaikkea kivaa uutta mielenkiintoista, mutta toisaalta myös tutut vanhat asiat voivat myös kiinnostaa – kuten sarjakuvat ja varsinkin piirroshahmot ja niiden esiintyminen kaikessa mahdollisessa – sitä käsitellään englanniksi ComicStyle sivustolla. Ja sarjakuvistahan voi sitten jatkaa suoraan koruihin ja niiden maailmoihin korutaivas-sivuston antimien kautta esimerkiksi opiskelemalla lisää platina aiheesta…. ja sittenhän kaiken seikkailun jälkeen voisi vaikka tilata julisteen omasta kuvasta….. tai kaverin kuvasta, vaikka joululahjaksi vai olisiko ajankohtaisemme lahja esimerkiksi Goretex– takki?. Ja aikuisille sitten yksinäistä iltaa ajatellen seksitarina luettavaksi.

Popverket.se kertoo naapurimaa Ruotsin pop-musiikin kuulumisista ruotsiksi – jos vaikka sattuisit haluamaan testata, miten se kouluruotsi riittää uutisten lukemiseen. Ja kun pop-kulttuurista puhutaan niin ei voi unohtaa jälleen syyskussa alkavaa Suomen Big Brotheria, viime vuoden Big Brother 2021 oli tietynlainen, mutta nyt BB 2022 on aivan jotain uutta.

Koska viimeksi olet käynyt Vihdissä, kenties jopa autokaupoilla? Me suosittelemme Vihdin Veikkoinkorvesta löytyvää Vihdin Autotaloa. Vihdin Autotalo on perheyritys, joka jatkaa eteenpäin kasvaen vuosivuodelta sekä automerkkiensä, että palveluvalikoimansa kautta. Vastaavasti Vihdin naapurista Lohjalta löytyy useampikin kauppa-alue, jotka ovat kehittymässä: aivan moottoritienkupeessa oleva Lempolan kauppapuisto ja Inkoon ja Hankoon suunnalla oleva Tynninharjun kauppa-alue.

Oletko muuten koiraihmisiä? Tiedätkö, mikä on vesihäntä? Vinkki: se liittyy koiriin ja kesään.

Tunnetko tai tiedätkö Suomen puolustusministerin? Millainen henkilö on Antti Kaikkonen.

Tulevaisuuteen pitää suhtautua aina vakavasti, joten myös taloudensuunnitelmat on hyviä pitää ajantasalla, ja jos olet kiinnostunut valuuttakaupasta niin dollarin kurssi ennuste kannattaa tarkistaa kaikessa valuuttakaupassa, sillä se vaikuttaa niin laajalti. Vai olisiko enemmänkin mielenkiintoa kryptovaluuttaan sijoittamisen mahdollisuuksien kautta? Mutta vanhakunnon osakesijoittaminen ja osakesäästäminen ovat myös hyviä opettelemisen kohteita, kun miettii omaan tulevaisuuden sijoitusportfoliota. Sitten kun sitä rahaa on säästössä niin ne halvat matkat eivät ole enää ainoita vaihtoehtoja omille lomamatkoille.

No responses yet

    Vastaa