Englantilainen Guild Esports, jonka rahoittajissa on mukana myös muuan ex-jalkapallotähti David Beckham, on aloittamassa uutta online palvelua tilauspohjaisesti eurheiluun.

Alussa akatemia tuo tarjolle ohjellmat Fortnitelle ja Rocket Leaguelle, ja tulossa ovat myös FIFA ja VALORANT pelit. Uudet pelaajat pääsevät ilmoittautumaan maksuttomaan 30 päivän testijaksoon, jonka jälkeen Guild Academy makksaa 4,99 puntaa kuukaudessa.

The Guild Academy nimeä kantava koulutus on tarkoitettu 11-vuotta täyttäneille pelaajille, ja jäsenyys mahdollistaa pääsyy pelien koulutusaineistoihin, turnauksiin sekä ns. gamplay analyyseihin, jotka ovat toteutettu Guildin omien asiantuntijoiden toimesta. Lisäksi jäsenyys antaa mahdollisuuden henkilökohtaiselle koulutukselle ja ohjeille.

Akatemian oma tiedoite kertoo, että ohjelman tarkoituksena on luoda pelaajille heidän omien ”mittojensa” mukaiset ja personoidut kehityspolut. Guild on kertonut, että tämä alusta on ensimmäinen askel kohti perinteisen urheilun jo nyt mahdollistamaa ”urapolkua”.

Guild Esportsin hallituksen puheenjohtaja Carleton Curtis kertoi, että viime vuosina englantilaiset ovat huomanneet Guildin pystyvän tuottamaan lahjakkaita joukkueita eri eurheilu peleihin. The Guild Academy kuvastaa Guildin tulevaisuuden visioita ja tulee sisältämään tähän mennessä kokonaisvaltaisimmin koulutusalustan mitä eurheilu on nähnyt, henkilökohtaisine opastuksineen.

Osana akatemian path-to-pro eli matkallla ammattilaiseksi ohjelmaa, Guild Academyn pelajaat voivat saada pääsyn myös organisaation omaan fyysiseen harjoittelutilaan sekä bootcampeille että LAN turnauksiin.

Koulutuksen ohessa Guild Academy perustaa myös Parents Centre, eli osan, missä koulutetaan myös pelaajien vanhempia eurheilusta. Jokainen 8-15 vuotias pelaaja tarvitsee vanhempansa hyväksynnän koulutukseen pääsemiseksi.

Guild Akatemien pääsponsorina on Subway.

No responses yet

Vastaa