Liikuntakeskus Pajulahti ja e-urheiluorganisaatio SJ aloittaa yhteistyön, tavoitteena luoda e-urheilijoille terveelliset harrastusmahdollisuudet ja samalla mahdollistaa potentiaalisille yksilöille luonnollinen polku harrastuksesta aina ammatti- ja huippu-urheiluun.

”Uusi yhteistyö SJ:n kanssa tuo lisää ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia Pajulahden toimintaan. Yhteistyö ei kosketa vain Pajulahden valmennuskeskuksen osaa, vaan osana on myös koulutuksen toiminta ja sen luomat mahdollisuudet”, Pajulahden e-urheilulinjan ja liikunnanopettaja Nico Ilkanheimo kommentoi.

Valmennuskeskus on yksikkö, joka toimii huippu-urheilun ja ammattiurheilijoiden parissa Pajulahdessa. Yhteistyön tavoitteena on myös nostaa e-urheilun tietoisuutta ja lajin arvostusta kansallisesti.

”Liikuntakeskus Pajulahti on ollut e-urheilun saralla aktiivinen jo muutaman vuoden ja haluaa jatkossakin kehittää e-urheilukenttää. Pajulahden koulutustarjonnassa on mukana e-urheilijoille suunnattu liikunnanohjaajalinja.”, jatkaa Ilkanheimo.

Liikuntakeskus Pajulahti yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) ja Lappeenrannan yliopiston (LUT) kanssa aloitti uuden ammattiin valmistavan koulutuksen e-urheilun parissa toimiville. Hanke on loppuvaiheessa ja opiskelijat valmistuvat vuoden 2021 aikana. Pilottiryhmän ja uuden opetusryhmän LPT e-urheilu 2020 opetus perustuu liikunnanohjauksen perustutkinnon tutkinnon perusteisiin ja se toteutetaan e-urheilun näkökulmasta.

Katso lisää: https://pajulahti.com/

SJ on yksi Suomen menestyneimpiä e-urheiluorganisaatioita

SJ kuuluu Suomen menestyneimpien e-urheiluorganisaatioiden joukkoon. SJ on Sotkamon Jymyn menestyneestä pesäpalloseurasta keväällä 2019 omaksi yhtiöksi irtaantunut urheiluseura, joka kattaa tavoitteellisen kilpaurheilutoiminnan, e-urheilun kasvatuksellisen ja vastuullisen koulutus- ja urheiluvalmennuspalveluiden kehittämistoiminnan sekä uuden ajan e-urheilutoiminnan järjestäytymistä ja ekosysteemiä tukevan Rushmode-palvelun kehittämistoiminnan.  

”Etsimme jatkuvasti uusia tahoja ja toimijoita edistämään yhteistyössä kansallista e-urheilun sekä laajemmin koko digitaalisen pelaamisen tulevaisuuden toimintakulttuuria. Pajulahti on asiantuntijaverkostoineen hedelmällinen yhteistyötoimija kehittämään terveellisen harrastamisen ja optimoidun huippu-urheilun normeja.”, kommentoi SJ:n urheilutoimenjohtaja Otto Takala.

”E-urheilun ala on vielä todella nuori ja kaikessa alan kehitystyössä on kyse jatkuvasta oppimisesta. Lähdemme nyt yhdessä Pajulahden ja Nico Ilkanheimon kanssa louhimaan malleja e-urheilijoiden yksilövalmennukselle, tavoitteena luoda e-urheilijoille mahdollisuuksia saada apua oman kehityksensä tueksi ja luoda pelaajauralle mahdollisesti pitkäaikaisia valmentaja–urheilija -suhteita.”, Takala jatkaa.

No responses yet

    Vastaa