Eurheilu on paljon muutakin kuin vain pelaamista. Se on taktiikoiden ymmärtämistä, pelin sisäisten toimintojen ymmärtämistä ja joukkuepeleissä ennenkaikkea joukkueen yhteenpelaamista. Ei perinteisissäkään lajeissa kuten jääkiekko, koripallo tai jalkapallo joukkue voita jos vain yksi tähtipelaaja sooloineen – tarvitaan joukkuepeliä.

Lisäksi eurheilija tarvitsee ympärilleen oman organisaation hoitamaan turnausasiat, matka-asiakirjat, lisenssiasiat ja paljon muuta. Harjoitusolosuhteenkin ja valmentaminen pitäisi myös olla hoidettuna. Tämän lisäksi kaikki apu liittyen pelaajan omaan terveyteen ja jaksamiseen pitäisivät olla organisaation työlistalle, samoin kuin markkinoinnin ja myynnin koordinointi ja pelaajien aktivointi organisaation markkinointitoimenpiteisiin.

Otetaan vielä kertaus, mistä olikaan kyse:

Mistä voi olla kyse, katso dokumentti Dota2 2017 kilpailuista, finaalissa Newbee vs Team Liquid, jossa pelasi myös suomalainen Lasse MATUMBAMAN Urpalainen.

Sitten varsinaisiin kysymyksiin ja mietintään, katso tämä video ja mieti vastaukset kysymyksiin.

Kysymykset:

Miksi isot jalkapalloseurat kuten Manchester City tai ranskalainen PSG ovat lähteneet mukaan eurheiluun?

Miksi eurheilu pitäisi ottaa mukaan olympialaisiin?

Mikä on suurin syy siihen, että urheilun harrastaminen on vähentynyt maailmalla?

Mikä, tai mitkä asiat, auttaa eurheilijaa pärjäämään vaadittavalla tavalla (videon mukaan)?


Käytetyt puhelimet: Edullinen, ympäristöystävällinen ja trendikäs vaihtoehto

Käytetyt puhelimet ovat yhä suositumpi vaihtoehto uusille puhelimille. Edullisuus, ympäristöystävällisyys ja trendikkyys ovat tekijöitä, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet käytettyjen puhelinten suosion kasvuun.

No responses yet

    Vastaa