https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Tradenomi-Esports-Business/3460e8b8-33e1-496d-8688-057886d11487

KAMKissa voit syventyä elektroniseen urheiluun (esports) liittyvään liiketoimintaan! Esports Business -koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvään kansainväliseen liiketoimintaan suuntautuneita koulutuksia koko maailmassa. Elektroninen urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö, joka kehittyy vauhdilla.  

Esports Business –koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia elektronisen urheilun ympäristössä kansainvälisellä tasolla. Koulutus toteutetaan kokonaan englanniksi. Esports Business -koulutuksessa (Bachelor of Business Administration) opiskelet kansainvälistä liiketoimintaa e-urheilun näkökulmasta yhteistyössä International Business -koulutuksen kanssa. Koulutus antaa laaja-alaiset mahdollisuudet työllistyä paitsi elektronisen urheilun pariin esim. valmentajana tai joukkuemanagerina mutta avaa ovia myös muihin kansainvälisen busineksen tehtäviin. 

Koulutuksen kansainvälisiä yhteistyökumppaneita ovat mm. University of Staffordshire Iso-Britanniassa sekä Shenandoah University USAssa. 

Löydät lisätietoa koulutuksesta applykamk.com sekä englanninkielisiltä sivuilta

Koulutuspaikat 15
Laajuus 210 op
Kesto 3,5 vuotta
Tutkintonimike Bachelor of Business Administration
Lisätietoja Lehtori Janus Pitkänen, puh. 044 7157 058, janus.pitkanen(at)kamk.fi
Opiskelu Päivätoteutuksena
Hakeminen Erillishaku syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen alkaa 1.3.2021.
Valintakokeet Tiedot valintakokeesta löytyvät opintopolku.fi -sivustolta.

Lue lisää Esports Business -koulutuksen valintakokeesta.

Muuta muualta:

Afffi markkinoinnista

Affiliate markkinointi toimii siis niin yritysten yhtenä markkinointi-ja myyntikanavana ja mahdollisena lisäansaintana yrityksille ja yksityisille, kotona työskenteleville, tai matkalla oleville.

No responses yet

    Vastaa