Me SuomieSports.fi sivustoilla rohkaisemme teitä myös itseopiskeluun. Olet sitten pelaaja, ammattilaiseksi aikova, striimaaja, tai vaikkapa lähetyksiin selostajaksi aikova, tai organisaation vetäjä. Saatavilla on paljon materiaalia, jonka omatoimisella läpikäymisellä on mahdollisuus oppia paljon eUrheilusta. Oppi ei ojaan kaada, eli kaikesta on hyötyä ja monesti on vielä niin, että itse oppitunnin tai jakson sisältö voi olla todella tuttua, mutta niin itsestään selvää, ettei ole itse aiemmin edes ajatellut asiaa.

Me tarjoamme täällä edu.suomiesports.fi sivustolla näitä itseopiskelu osioita maksutta teille hyvät vierailijamme.

Itseopiskeluvideo 1

Mitä eSports eli eUrheilu tarkoittaa?

Katsomalla yllä olevan videon osaat vastata esimerkiksi näihin kysymyksiin.

Mikä on maailman eniten pelattu eSports peli?

Onko eUrheilijalla samanlaisia urheiluvammaongelmia kuin perinteisten lajien urheilijoilla?

Onko maailman yliopistot ja korkeakoulut kiinnostuneita eUrheilusta?

Alennukset ja alennuskoodit

Monissa kaupoissa, varsinkin nettikaupoissa, on tarjolla erilaisia koodeja, joilla saa alennuksen, näitä sanotaan alennuskoodeiksi. Erilaiset alennuskoodit voivat olla saatavilla suoraan verkkokauppojen omilta sivuilta, tai erilaisilla affiliate sivustoilta, blogeista, videoista – toisaalta alennukset voivat olla suoraan saatavilla ilman mitään koodeja. Verkkokaupan hinnoittelu on hieman erilaista kuin perinteisen kivijalkaliikkeen, ja monesti myös tarjouksia on enemmän, ja niitä voi verkkokaupoissa olla useita erilaisia.

Kahvia vai teetä?

Kumpaa sinä juot – kahvia vai teetä? Vai puuttuuko sinulta molemmat arjestasi? Ja vielä, jos olet kahvinjuoja, niin teetkö itse kahvin alusta loppuun pidemmän kaavan kautta, vai käytätkö suomalaisille tutuinta kahvinvalmistustapaa eli suodatinkahvia, vai oletko peräti pikakahvin ystävä? Pikakahvi on kahvi, joka on ollut markkinoilla muutaman vuosikymmenen, ja nykyiset kahvikapselit ovat yksi sen ilmentymä. Kapselikahvit ovat myös markkinoille tullessaan tuoneet tarjolle entistä enemmän kahvilaatuja, ja samalla kahvimakuja yhdistelemällä kahviin mm. suklaata ja erilaisia aromeja.

Sijoittaminen säästämisen keinona

Sijoittaminen voi tuottaa huomattavasti paremman tuoton kuin perinteinen säästäminen. Tämä pätee varsinkin nykyaikana pankkien suljettua peruskäyttötilien korot – nykyään ei siis pankit enää maksa pankkitilillä makaaville rahoille korkoa, mikä tarkoittaa, että mikäli sinulla makaa rahaa pankkitililläsi, ei se ole millään tavalla inflaatiosuojattua. Sen sijaan, jos sijoittaisit varasi aktiivisesti, vaikka osakkeisiin, asuntoihin taikka rahastoihin, olisi niillä suuremmat mahdollisuudet suojata varallisuutesi kasvu myös tulevaisuudessa – luonnollisestikin sijoittamisessa on myös se toinen puoli, eli riskisijoittamisessa voi käydy, kuten monilla kävi kevään ja kesän 2022 aikana Bitcoin romahduksessa – jos ostit 50k hintaan, todennäköisesti jouduit myymään reilulla 20k hinnalla…. Osakesijoitus sen sijaan tuottaa hyvällä valinnalla sekä vuosittaisen arvonnousun, että mahdolliset yrityksen tulokseen liittyvät osingot – eli, miten sinä olet asennoitunut omaan tulevaisuuden säästämiseesi, tai sijoittamiseesi.

No responses yet

    Vastaa