Me SuomieSports.fi sivustoilla rohkaisemme teitä myös itseopiskeluun. Olet sitten pelaaja, ammattilaiseksi aikova, striimaaja, tai vaikkapa lähetyksiin selostajaksi aikova, tai organisaation vetäjä. Saatavilla on paljon materiaalia, jonka omatoimisella läpikäymisellä on mahdollisuus oppia paljon eUrheilusta. Oppi ei ojaan kaada, eli kaikesta on hyötyä ja monesti on vielä niin, että itse oppitunnin tai jakson sisältö voi olla todella tuttua, mutta niin itsestään selvää, ettei ole itse aiemmin edes ajatellut asiaa.

Me tarjoamme täällä edu.suomiesports.fi sivustolla näitä itseopiskelu osioita maksutta teille hyvät vierailijamme.

Itseopiskeluvideo 1

Mitä eSports eli eUrheilu tarkoittaa?

Katsomalla yllä olevan videon osaat vastata esimerkiksi näihin kysymyksiin.

Mikä on maailman eniten pelattu eSports peli?

Onko eUrheilijalla samanlaisia urheiluvammaongelmia kuin perinteisten lajien urheilijoilla?

Onko maailman yliopistot ja korkeakoulut kiinnostuneita eUrheilusta?

No responses yet

Vastaa